johannawibring.blogg.se

En blogg för mina nära och kära så de kan läsa om mitt äventyr i USA.

Meanwhile back home

Kategori: Allmänt

Som vissa kanske har märkt har jag skaffat instagram på min nya telefon.
 
Alla snackar alltid om att man ska ha det så jag tänke, ja jag får väl falla för grupptrycket då. Idag när jag går in och ska kika så ser jag att Emilia, Sofie och Märta har lagt upp samma bild. En bild på de tre, mig och gyllene tider i sommar! Alltså har de köpt biljett och vi ska gå på det för att fira att jag har kommit hem. Hur goa är det inte då? Så himla kul ska det bli! Jag längtar redan!
 
Tack så mycket mina fina vänner, jag saknar er massa!
Kyss
 

Date with my new bff

Kategori: Allmänt

Igår tog jag bussen till Christen. 
 
Hon bor nästan halvvägs till skolan härifrån. Efter West Hollywood. Tror att hon bor i ett område som heter Westfield? Hon mötte mig vid busshållplatsen och sedan gick vi till ett shopping mall. Där drack vi kaffe, shoppade och åt på en mexicansk restaurang som heter Pink Taco. När vi står i kön på Starbucks så hör vi en röst bakom oss:
- Hello there students!
Vi tittar förvånat på varandra och vänder oss om. Då var det vår lärare från skolan, han som hade den roliga reklamklassen. Så himla random att vi umgås själva för första gången och träffar på han. Det var ju i den klassen vi lärde känna varandra! Senare gick vi hem till henne och jag fick träffa hennes föräldrar och se hennes hus.
Efter det tog vi bussen till Melrose avenue och strosade runt där ett tag. Där finns det massa små roliga och konstiga butiker. Jag hittade ett par sjukt snygga Jeffrey Campbell skor! Hon i butiken var jätte gullig och gav mig 15% rabatt när jag berättade att jag var student från Sverige.
Sen kom Mike och hämtade oss. Vi åkte till mig en stund och hängde. 
 
På kvällen ringde Donna och hennes kompis Aron från New York.
Kul att de ringde och höll mig lite sällskap innan jag skulle lägga mig.
Kyss
 
 
 
 
 
 
 
 

Bar hoping

Kategori: Allmänt

Igår åkte ju som sagt Donna till New York. 
 
Hon hade lite panik över bytet på flygplatsen så hon ringde mig och jag lyckades lugna ner henne lite. Sedan sms hon när hon hade landat. Idag har vi sms en del med, så skönt nu att jag har telefonen och gulligt av henne att höra av sig så mycket fast hon gör annat kul där borta.
 
På kvällen kom Michael och Christen hit. Det är ett par som jag lärde känna i min reklamklass förra terminen. Vi har inte setts sen skolan slutade och de är väldigt roliga så det var kul att de kom. Vi förfestade lite här hemma och sedan gick vi ut för att gå på bar runda. Christen har precis fyllt 21 och här får man ju inte komma in eller dricka innan man fyllt 21 så vi firade hennes och min födelsedag lite smått. Efter en stund kom även David och hängde. Vi hade en projektgrupp i den klassen alla fyra så han känner också dem sen innan. Vi gick till Cabo Cantina där jag köpte livets största margarita och sedan till Five o Four. Det var jättemycket folk ute! 
 
Vi hade en väldigt rolig kväll. Jag och Christen wingmanade David så han fick ragg!
Kyss
 
 
 
 
 
 
 

All by myself

Kategori: Allmänt

Nu är jag själv här hemma.
Cissi är ju fortfarande i Sverige och Donna har åkt iväg idag. Hon skulle hälsa på en kompis i New York. Där ska hon vara en vecka. Så ja jag vet inte vad jag ska hitta på?
 
De flesta som jag umgicks med förra terminen har åkt hem över jul och nyår och har fortfarande inte kommit tillbaka. När jag bodde på Plaza var det alltid folk i rörelse och man visste vad som var på g. Men nu när vi bor i Hollywood har man liksom börjat om, man är ingen här. Det är både bra och dåligt. Man kommer ju säkert umgås med mer folk när väl skolan har börjat. Ärligt talat längtar jag till skolan nu. Har varit ledig för länge. 
 
Så snygga roomiesar jag har! Kom hem snart igen.
Kyss
 

Packet delivered

Kategori: Allmänt

Jag gick ner till brevlådan innan och skulle se om mitt födelsedagskort hade kommit.
 
Där låg det i brevlådan, åh vad glad jag blev! Men det var inte bara ett kort utan ett paket. Med någon hård ask i?
Jag öppnade det och där i låg det ett jättefint kort från min familj och sedan en smyckesask från Snö. För ett tag sen skrev jag att jag hade tappat mitt ena öronhänge från Snö när vi var ute. Så i asken låg ett par nya! Ett par mycket större och finare än de förra jag hade. Perfekt present! Tack så jättemycket!! Jag älskar er min fina familj och tänker på er varje dag! 
Kyss
 

Sooo happy!

Kategori: Allmänt

För de pengarna jag fick av min familj så har jag äntligen köpt mig en telefon!
 
Så himla lycklig! Jag har inte släppt den ur min hand sedan jag fick den. Jag köpte den av en svensk tjej som heter Ebba som också pluggar på Santa Monica. 
 
Så nu tycker jag att alla ska ladda ner appen viber så jag kan skicka gratis sms till er hemma!
Kyss
 
 

Happy bday to me!

Kategori: Allmänt

Igår var det alltså min födelsedag!
 
Donna väckte mig med frukost på sängen. Sedan gjorde vi inte så mycket på dagen, jag skypade med mamma, pappa, Julle, Jonas och Erik. Tyvärr så hann jag inte med någon annan. Vaknade ganska sent så det hann bli så sent hemma i Sverige. Jag hade fått "presenter" på mitt konto från min familj, mormor och morfar. Tack så mycket för det! De har även skickat kort på posten till mig men de har inte kommit fram. Men det gör inget att jag får vänta, bara sålänge det kommer något till mig hemifrån är det kul. 
 
Jag fick present från Donna och senare på kvällen satt vi hemma och förfestade jag, Donna och vår granne Paul. Vi gick till den baren vi gillar som heter Five o Four. Där spelade vi beer pong och hade väldigt roligt! Paul köpte rosor till mig också, så himla gulligt!
 
Idag har jag varit så bakis så jag föll för frestelsen och köpte en pepsi. Buuu, vilken dålig människa jag är!
Kyss
 

Up, up and away?

Kategori: Allmänt

Kolla här på denna backen jag och Donna gick upp för första gången vi hikade. 
Nu hoppas jag att alla förstår att jag verkligen höll på att dö på kuppen! Men det gjorde jag ju inte, tur. 
Kyss
 

Beverly Center

Kategori: Allmänt

Idag efter att ha ätit frukost tog jag och Donna bussen till ett shopping mall som heter Beverly Center.

Det gick smidigt med bussen och när vi bytte tyckte busschaffören att vi var så söta så vi fick åka gratis, tack för det! Vi gick omkring där i timmar. Åh jag hittade massa fint! Mest på rean, mamma. Två linnen, en blus, fyra par trosor, "klistermärken" till naglarna, armband, en ring och en illsnygg skinnjacka. Fick en massa underkläder i julklapp men VS rean kan man helt enkelt inte motstå. Ville köpa ett par slitna jeans på H&M men de fanns inte i min storlek så jag ska se om de finns här i Hollywood imorgon. Jag och Donna unnande oss för vi har varit så duktiga och inte ätit skräpmat, godis, chips eller druckit läsk på en vecka. På Victorias Secret fick vi varsitt par hörlurar gratis. Sedan åkte vi hem och lagade thaigryta. 
 
Nu är vi trötta och ska gå och lägga oss. Shopping tar på en!
Kyss
 
 
 
 
 
 
 
 

worst abstinence ever

Kategori: Allmänt

Nu är det söndag.
 
Och det betyder att när denna dagen är slut har jag gått en hel vecka utan läsk! Jag har inte ätit något snacks heller för den delen. Oh gosh abstinensen är påtaglig nu!
 
Men jag ska inte vika mig, nej.
Kyss
 

OMG

Kategori: Allmänt

När vi kom hem efter hikningen så såg jag att Erik hade skrivit till mig på facebook.
 
Om någon som läser denna blogg och inte vet vem Erik är så är han en av mina bästa vänner hemma och vi har hängt ihop sedan högstadiet. Han hade iallafall varit på fest med sina jobbarkompisar och var fortfarande vaken. Så vi pratade en stund. Han har tidigare frågat mig om han kan komma och hälsa på mig. Jag har svarat att visst får han det men har inte trott att riktigt har menat allvar med det. Senare gick jag ifrån datorn för att duscha och när jag kommer tillbaka har han skrivit att han har bokat en biljett hit och ska komma och hälsa på mig i mars! SHIT vad lycklig jag är just nu! Vill hoppa upp och ner av glädje! Han gillar inte att le på kort så han ser ut som ett surmul men han är jätte rolig att vara med.
 
Det ska bli så jäkla kul, mitt gull kommer hit!
Kyss 
 
 
 
 
 
 

Hiking again

Kategori: Allmänt

Idag gick vi och hikade igen.
 
Men istället för bara jag och Donna tog vi med oss vår granne Paul. Han som jag skrev en annan gång om, vi brukar småprata med han nere i entrén. Han hade aldrig hikat förut så han tyckte det var spännande. 
 
Igårkväll skrev han på facebook och frågade om han kunde komma upp en sväng. Jag och Donna hade inget särskillt för oss så det var trevligt att han kom. Vi satt på golvet och pratade i typ två timmar. Efter det gick vi upp på taket för att se på stjärnorna. Paul började frysa. Jag sa att han kunde ta min jacka för att jag inte frös och att jag ville vara en gentleman. Då skrattade han och sa att han inte ville känna sig som en tjej. Men tillslut tog han den ändå. Den var ju inte riktigt hans storlek så han slängde den över axlarna bara. Paul är från Texas, är 30 år, har varit marinsoldat i Irak och nu pluggar han film här. Tyvärr har han ingen riktig Texas accent vilket vi tycker är tråkigt men han säger "y'all" ibland iallafall. 
 
Väldigt rolig och trevlig snubbe!
Kyss
 
 
 
 
 

BTW

Kategori: Allmänt

Nu är det slut med One Piece för min del.
 
Det har börjat bli varmt här igen. I två dagar har det varit cirka 25 grader och det ska tydligen fortsätta så veckan ut.Det betyder är det återigen är för svettigt för min gosse One Piece. Jag har kunnat ha den i typ en månad. Härligt med varmt väder i och för sig! 
 
Kanske finns en anledning till att de bara säljs i skandinavien?!
Kyss
 

Hiking

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Donna varit ute hela dagen!
 
Ja nästan, från halv två till sex ungefär. Vi gick för att hika. Hika är för amerikaner som folk hemma i jönköping går runt munken. Något man gör. Något som alla gör. Fast väldigt mycket mer uppförsbackar och mycket finare utsikt. Det var jobbigt som fasen! Donna sa att det fanns två olika vägar att ta sig upp mot toppen. En väg var för mesar, den andra vägen vi tog var mycket jobbigare och tog dubbelt så lång tid. Jag trodde jag skulle dö! Men Donna pushade på och sa att hon hade sett folk som väger över hundra kilo klara det. Så jag taggade till och fixade det till slut. Ganska nöjd över mig själv faktiskt! I parken nedanför har de utomhus yoga och andra pass.
 
Efter det gick vi hem igen och körde armar på gymmet. Senare satt vi i jacuzzin och slappade. Det återstår att se om jag pallar att ta mig ut ur sängen imorgon för då ska vi påèt igen.
Kyss
 
 
 
 
 
 

Nothing planned

Kategori: Allmänt

Jag har kommit in i något slags tråk mode. 
 
Har inte gjort något särskillt de senaste dagarna. Bara legat i min säng och tittat på Gossip girl. Men jag är inne på sista skivan nu så snart har jag inga ursäkter för att inte gå ut och hitta på något.
 
Donna är iväg och hikar med två kompisar så jag är själv hemma. Tror att även hon har tröttnat på att jag bara har legat i sängen och slappat. Men jag har liksom ingen lust för att hitta på något.
 
Får se om jag kan hitta på något kul att göra tills nästa inlägg!
Kyss
 
 
  

From five to four to three to two

Kategori: Allmänt

När jag flyttade hit visste jag att jag skulle bo ihop med fyra andra människor.
 
Carro åkte hem för att hon inte trivdes över flertal anledningar. Jessica skulle bara stanna en termin, jag och Donna ville se något annat än svenskar i Santa Monica nästa termin. Dessutom trivdes vi inte så bra i den förra lägenheten. Cissi som bodde på samma våning som oss och kände väl ungefär likadant. 
 
Så nu när Cissi är iväg, tråkigt att hon har åkt givetvis känns det samtidigt skönt att bara kunna vara två personer som delar lägenhet i några veckor. Det har varit en väldigt skillnad från mig som har bott själv i över tre år till att bo med så många människor och olika viljor. 

Inget påhopp till någon person som jag tycker om här men nu kan man liksom känna lugnet.
Kyss
 
 
 

Bye Bye Cece!

Kategori: Allmänt

Nu har Cissi åkt till flygplatsen och är påväg hem till Sverige.

Hon ska vara borta så länge, nästan fyra veckor! Jag är bara LITE avundsjuk på att hon ska få träffa och krama om sin familj och vänner. Hon har inte sagt till sin mamma att hon ska åka hem så schhh, säg inget!
Jag och Donna har beställt lite saker hemifrån. Lite kryddor och grillchips som inte finns här.
Sedan har jag också frågat henne om hon kan kolla efter Snö öronhängen på Åhlèns. När vi var ute sist vaknade jag dagen efter med bara ett. Fasen jag som älskar dem och nu är ett borta! Men förhoppningsvis kan hon köpa med sig ett nytt par till mig. 

Tiden går så fort så snart är hon här igen, trevlig resa!
Kyss

Going on the bus

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi alla tre med bussen till Santa Monica.

Donna skulle till frisören, Cissi till den gamla lägenheten en sista gång för att hämta lite grejer och jag följde med som sällskap. På Urban Outfitters som ligger på shopping gatan i Santa Monica säljer de ett bra torrshampoo. Den butiken finns i Hollywood med men när jag gick dit för att fråga om de också tog in det shampoot så svarade de att de inte gjorde det. Så det var väl min plan, att åka med för att fylla på mitt förråd i badrumsskåpet. 

Det gick faktiskt bra att åka bussen tyckte jag. När jag och Cissi åkte första gången tog vi en annan men den här var smidigare. Den går precis utanför och det tog en timme ungefär. I och för sig så åkte vi runt halv elva då där inte är så mycket trafik men det kanske inte blir så jobbigt att åka bussen till skolan ändå. 

Senare på kvällen var Donna ute. Jag och Cissi satt hemma och slappade. Jag kollade på Gossip girl och hon på the Dark night rises. Fredagsmys med våra äpplen! (datorer)
Kyss

Gangster Squad

Kategori: Allmänt

Häromdagen när jag och Cissi åkte till skolan för att hämta vår studieförsäkring såg vi att folk gjorde iordning för ett röda mattan event för nya filmen Gangster Squad med Ryan Gosling, Sean Penn och Emma Stone. 

När vi kom tillbaka på kvällen hade de spärrat av hela den sidan av gatan, det var det tjockt med folk och paparazzis där. Donna och Cissi gick för att kolla. Det är kul att det alltid verka hända grejer och massa evenemang överallt. Men jag stannade till på Starbucks och surfade lite istället. Ni som känner mig vet ju att jag tycker det är lite små jobbigt med trängsel.

Donna och Cissi såg iallafall Emma Stone. Det var ju kul!
Kyss


 

Social networking

Kategori: Allmänt

Igår var vi ute på samma barer som vi var på förra veckan. 
 
Vi hade väldigt kul! Träffade massa nytt folk och pratade med hela stället kändes det som. Vi träffade några norrbaggar som var här på semester. Andreas och Hakon hette dem. Jag har ju fortfarande ingen telefon. Är inte så bra på att spara pengar. Men jag ska köpa en! Snart. Tillsvidare tycker Donna och Cissi att jag ska ha deras nummer på mig ifall jag tappar bort mig. Så när vi gick ut igår hade jag det, som ett litet barn på Liseberg.
 
Vi har också börjat bekanta oss med några grannar. En kille heter Paul och han är väldig pratglad. Blev förvånad när jag gick till affären igår och någon ropar på mig: Hi Johanna! Jag vände mig om och såg att det var han. Kändes konstigt att någon hejar på mig här på gatan. Sen finns det en kille som heter Ben och jobbar som bartender på en av barerna som jag hälsar på, på gatan (i nyktert tillstånd). Nu ska jag gå och försöka tvätta bort spritpennan på mina armar.
Kyss
 

Forgot

Kategori: Allmänt

Just det!
 
Jag har glömt bort att berätta att jag fick julklappar skickade till mig från min goa underbara familj! De kom några dagar efter jul men det gjorde inget. Nu hoppas jag verkligen att alla julkort jag skickade för hundra veckor sen har kommit fram till er. Jag fick också ett julkort från min vän Ida med hennes fina son Jesper i pepparkaksdräkt. 
 
I paketet var det julskum, ostbågar, trosor (från Gina Tricot som jag önskat mig), ögonbrynspenna, en jättefin kalander med Rut på, ett rött hjärta i glas, julkort från mormor, morfar och hela familjen. Åh vad glad jag blev! Tack så mycket!
 

 
 

Drawn picture

Kategori: Allmänt

Nu har vi bott här i Hollywood i sex dagar. 
 
Jag trivs verkligen bra här, det händer alltid saker och det är kul att bo mitt i smeten. 
Gick iväg till Starbucks efter jag hade ätit frukost för att skypa med Jessica. Har inte pratat med henne sen hon åkte hem. Vi pratade över en timme, så mysigt! Det kändes knasigt att hon är hemma nu och jag är kvar här. Donna kom efter en stund för hon ville låna min dator för att kolla sina meddelande på CSN. Hennes dator har tyvärr gått sönder med någon mystiskt fuktskada.
 
Vi satt vid en hög bänk på Starbucks med fönster ut mot gatan. Lägger märke till en man som står vid hörnet, det ser ut som han skriver eller ritar ner något. Vi märker mer och mer att han ritar något och sedan tittar upp på oss med jämna mellanrum. Hm? Efter en stund visar han upp bilden för oss och kommer in på Starbucks och ger oss den. Den blev jättefin! Vi tackade och sa att det blir en perfekt inflyttningspresent. Kul!
 
Om tre dagar ska Cissi flyga hem till Sverige och vara hemma i tre och en halv vecka. Så det kommer bara vara jag och Donna ett tag. Vi kan nog få det skojigt de sista veckorna innan skolan börjar!
Kyss
 

Grades and enrollment

Kategori: Allmänt

Jag har fått mina betyg nu från denna terminen.
 
Jag fick tre B och ett C. Jag fick C i business klassen. Lite tråkigt med ett C men vad fasen. Den klassen var ganska svår och sedan var den läraren ganska hård tyckte jag. Men jag är ändå nöjd, har ju inte pluggat ihjäl mig direkt. 
 
Nu har jag lyckats pusslat ihop min nästa termin också. Jag ska läsa:
 
ESL 15: Denna talar / lyssna kurs för gruppen "A", "B" och "C" nivå, elever som inte har engelska som modersmål granskar tvärkulturella skillnader som påverkar kommunikationen. Det förbereder eleverna att förstå och tala engelska tydligare och flytande i par, grupper, gruppdiskussioner, intervjuer, paneler och tal. Konversation tekniker, ordförråd förvärv, och läsning, kritiskt tänkande och förmåga att lösa problem används.
 
MEDIA 1: Kursen introducerar aspekter av kommunikation och påverkan av massmedia på individen och samhället. Undersökningar som omfattar tidningar, tidskrifter, radio, television, kabel, rörliga bilder, online media, reklam, PR, teorier om kommunikation och massmedia.
 
BUS 29, Public Relations and Publicity: Detta är en undersökningskurs under grundläggande principer och mål inom PR, inklusive reklam och marknadsföring tekniker. Med verktyg, såsom media och publicering, samt planering av PR-program.
 
MUSIC 50A, Elementary Voice: Introduktion till de grundläggande principerna för sång: andningskontroll, ton produktion, behörighet och användning av lämpligt låtmaterial.
 
MUSIC 84A, Popular Guitar, First: Eleven studerar och presterar i populära gitarr stilar i intervaller, musik läsning, tolkning och prestanda. 
 
Några seriösa och några roliga kurser. Ser fram emot sång och gitarr klassen mest! Hoppas att jag kan lära mig så pass mycket gitarr så jag kan plinga med papi på altanen när jag kommer hem i sommar. 
Kyss
 

 

Hollywood!

Kategori: Allmänt

Nu har vi flyttat in i vår nya lägenhet!
 
Åh den är så mysig! Vi har inte köpt några möbler och så än så just nu är det bara massa kassar och väskor med kläder och skor, men vi börjar få iordning. Första dagen gick vi och handlade mat och fyllde upp kylen. Vi köpte blommor och ställde på köksbänken, la alla grejer längs med väggarna och tände lite ljus. Richie som hade hjälpt oss flytta hela dagen bjöd vi på köttbullar, lingon, potatis och gräddsås. Han tyckte det var riktigt gott! 
Så himla snällt av honom att hjälpa oss. Det behövde vi verkligen! Han skrattade åt tanken att vi skulle gjort det själva.
 
I förrgår var vi ute med Emil och Rasmus. De ville komma och se vårt nya place. Vi var på två barer som låg precis runt hörnet från oss. Smidigt med krypavstånd!
Igår gick vi till en thai restaurang som Donna har varit på med sin mamma när hon var här och hälsade på. Det var som en stor matsal och de hade liveuppträdande. En tjej som sjöng gamla covers. Hon var bra, men en låt tyckte jag att hon slaktade. Madonnas La isla bonita, inte okej att skända en av hennes låtar! De hade det godaste curryn jag någonsin ätit! 
 
Just nu sitter jag på Starbucks med Cissi och Donna. De ska gå ut ikväll på ett ställe som heter Supperclub. Jag tycker inte det är så kul där, lite för stroppigt och ytligt för min smak så jag ska stanna hemma. Tänkte hyra en film eller något.
Kyss 
 
 
 
 
 

Moving

Kategori: Allmänt

Idag flyttar jag, Cissi och Donna till vår nya lägenhet i Hollywood!
 
Richie, som bjöd oss på festen på nyår hjälper oss att flytta. Så himla gulligt! Slapp vi hyra bil också, han hade en stor van med sig. Vi ska givetvis betala bensinen och sedan bjuda han på köttbullar, potatis, gräddsås och lingon. De andra tjejerna och Richie är påväg dit med första lasset. Jag fick inte plats i bilen så jag fick stanna här så länge och vänta. Försöker organisera det sista så det blir lättare att bära ut till bilen. Men nu är det bara kassar, resväskor och en byrå kvar. Donna och Cissi tycker jag är stark när jag bär allt. Jag tror det bara är envishet. 
 
Så jag kommer antagligen vara busy med allt nytt nu dagarna framöver, men jag ska försöka blogga ändå!
Kyss
 
 
 

Happy New Year!!

Kategori: Allmänt

Ja gott nytt år på er alla hemma! Hoppas ni hade ett härligt nyårsfirande.
 
Jag, Donna och Cissi var bjuda på en hemmafest hos en kille som heter Hamid, han har en kompis som heter Richie som vi känner sen innan. Vi har träffat han ute på klubbar i Hollywood, sedan har Donna och han hållt kontakten.  
Vi gjorde oss iordning och sedan kom Hamid och plockade upp oss. Vi kom in på festen och möttes av 400 jelloshots och massa alkohol. Huset låg i norra Hollywood med utsikt över hela LA, jättefint! Vi spelade beerpong, dansade och hade det allmänt trevligt med alla Americanos. 
 
På 12-slaget pussades och kramades jag med Donna och Cissi. 
Det var en kille som hette Maxwell som erbjöd sig att köra oss hem senare. Vi visste att han druckit lite men här får man ju ha 0.8 promille i blodet och ändå köra bil så vi tänkte hur farligt kan det bli? Dessutom verkade han nykter. När vi svängde av från motorvägen ser vi att en polisbil ligger efter oss och han blinkar med lyserna och ber oss köra åt sidan. Uh oh!
 
Maxwell får gå ut och prata med polisen, de står länge brevid polisbilen. En annan polisman kommer fram till oss och vi får visa legitimation. Vi förklarar att det är svenska körkort och han frågar om vi har våra pass med vårt visum med oss. Men det hade vi inte med oss tyvärr. Nu började vi bli nervösa. Polisen går tillbaka till sin kollega. Sedan ser vi hur de sätter handbojor på Maxwell och sätter han i polisbilen. Den ena polisen sätter sig i vår bil och förklarar för oss att vi inte kommer kunna åka hem i denna bilen, att det inte kommer hända något med oss eller våra visum, att han ska släppa oss vid närmaste bensinmack och ringa efter en taxi.
Så där står vi ute i ingenstans och väntar på en taxi som bara skulle ta 45 minuter till en timme att komma. Vi åkte iallafall hem med en gubbe som jobbade med carservice som kom förbi och tankade sin bil. 
 
Så det var en intressant och rolig nyårsafton!
Kyss