johannawibring.blogg.se

En blogg för mina nära och kära så de kan läsa om mitt äventyr i USA.

Stupid assholes

Kategori: Allmänt

Igår låg jag och Linn vid poolen hos oss och försökte få färg.
 
Hon behöver bara säga ordet brun men för mig är det lite svårare. Vet inte om det tog något men vad fasen jag ska ju inte hem riktigt än. Får väl paniksola dagarna innan. Donna kom ner efter ett tag, sedan kom även Paul och sa hej. 
På eftermiddagen gick jag och Linn hem till henne för att göra oss iordning för kvällens bravader. Vi hade bestämt med Sanja och Maria att vi skulle ut och klubba. Det var kul att vara fyra tjejer med musik, dricka, smink och kläder överallt. Kändes som om vi var på chartersemester lite. Vi tog en taxi till Supperclub och när vi står på dansgolvet ungefär tio i två ska jag titta till min väska. Jag märker att den är öppen, oh shit! Jag tittar snabbt i den och upptäcker att min telefon inte är där. Jaha, det var alltså någon idiot som hade öppnat min väska, tagit mina cigaretter och min mobil på dansgolvet. Jag får lite smått panik och berättar för de andra tjejerna. Jag tappar mitt humör och går ut. De kommer efter och vi pratar med vakterna. De skrattar och säger.
- Oh you lost your phone? God luck finding it, it`s already long gone honey.
Så himla typiskt!
 
På vägen hem går jag in hos Brian, en kompis som har en Smoke Shop precis vid vårt hus och berättar. Han ser på mig att jag är ledsen och säger att jag behöver en kram, så när han kramar mig börjar jag gråta. Jag sitter i butiken ett tag och vi pratar. Han säger till mig att han har en gammal Iphone tre hemma som jag kan få om jag vill. Efter att han stängt butiken följde han mig till min dörr. Så snällt och gulligt!
Telefonbutiken där jag ska köpa ett nytt simkort hade stängt idag så jag och Paul ringde och pratade med min operatör innan. Imorgon ska jag fixa allt och förhoppningsvis kommer jag att ha samma nummer. Hoppas, hoppas! Brian lovade ta med sig telefonen imorgon till jobbet. Det värmer i mitt hjärta när folk hjälper en, inte för att det förväntar sig något tillbaka utan bara för att det är fina människor. 
Kyss
 

Another try

Kategori: Allmänt

På fredagen försökte vi igen med middag och denna gången gick det bättre.
 
Uh jag mådde dåligt när jag gick hem på morgonen. Jag och Cissi skulle flytta omkring lite möbler i lägenheten för det skulle göra någon slags rutingrej runt listerna i vår lägenhet? Eller skulle de kolla eluttagen? Iallafall är det ingen bra kombo att konka på möbler i värme och vara bakis. Efteråt firade vi med kaffe på Starbucks för vi hade varit så duktiga. Donna spenderade natten i Santa Monica så hon smet undan stöket.
På kvällen handlade jag och Linn mat och lagade köttfärssoppan igen. Linn tyckte den var så god sist så vi körde på ett säkert kort. Maria och Sanja var med ett tag innan de gick ut på en rooftop bar. Jag och Linn kollade på Crazy Stupid Love senare och det blev en lugn kväll med fredagsmys.
Kyss
 

Dinner turned into drunks

Kategori: Allmänt

Jag mötte Linn i torsdags på gatan för vi skulle gå och handla mat till vår middag.
 
När vi går förbi en bar säger hon:
- Fasen ska vi inte ta en torsdags öl innan vi lagar maten?
Jo det kan vi väl göra tänkte jag så vi gick in. De hade Happy Hour så vi fick två drinkar/öl för priset av en. Vi tog en öl och en öl till och sedan en drink. Vi gick till en annan bar efter det och en annan efter det. Ja det blev inget matlagande den kvällen. Vi blev ganska dragna istället. Men det var en kul spontankväll. Billig blev den också då vi inte hade ätit så mycket för då behövde vi inte så mycket i oss. Jag och Linn trillade in hos Maria och Sanja vid typ halv två, åt köttfärsås med spagetti och jag sov där.
Kyss

Family

Kategori: Allmänt

Tjoho! Jag har världens bästa familj.
 
De tänker på min framtid och vad jag ska göra när jag kommer hem. Så pratade jag med brorsan igår och då berättar han att Becca har fixat ett jobb till mig. Hon jobbar på Mullsjö Hotell och att de behöver folk på timmar i sommar. Så jag ska jobba som servitris, i receptionen och i baren. Lite blandat. Becca pratar alltid om hur mycket hon trivs där så jag tror det kommer bli bra detta. De är så bra min familj, så jäkla bra! Tack!
Kyss
 

Cheers to the weekend

Kategori: Allmänt

Så var det helg igen.
 
Jag har ingen lektion på varken torsdagar eller fredagar så min helg börjar idag! Matthew skickade sms i förrgår natt när jag nästan hade somnat. Jag svarade och sa att jag typ sov för att jag skulle upp tidigt till skolan. Att vi kunde hitta på något imorgon istället. Så efter min kvällslektion igår träffades vi och tog en drink. Sen tittade vi på Hot Rod hemma hos honom. Den filmen är så himla knasig, kul att han hade den. Det var mysigt och jag sa till honom innan jag gick hem, "don`t be a stranger". Då sa han att han trodde att han var ledig på lördag och att vi kanske kunde träffas då. 
Ikväll ska jag träffa Linn och vi ska laga tacos. I helgen ska jag nog gå ut med Maria, hennes kompis Sanja som är på besök och Linn. Det är hennes sista helg så vi måste gå all out.
Kyss
 

Another one

Kategori: Allmänt

För två dagar sen var det ett bombhot på skolan.
 
Jag och Linn satt på bussen när hon fick ett samtal. Det var ett talsvar som berättade att SMC var under bombhot och att man skulle utrymma. Jag ringde till Cissi som var i skolan. Hon sa att det var poliser överallt och att folk var lite i panik. Efter en timme hade de försäkrat att det inte var någon fara. Många lektioner var inställda men jag hade min lektion på ett annat campus så för mig var det lugnt. 
Men det är sjukt vad det händer en massa hela tiden. Man blir lite immun tror. Eller så fattar jag inte allvaret? Tycker folk ska sluta hata.. så alla kan vara goa mot varandra istället. 
Kyss
 

Forgot the bomb threat

Kategori: Allmänt

Jag glömde att berätta en sak som hände här häromdagen.
 
Förra torsdagen när jag skulle iväg till Linn och Maria så hade de stängt av några gator på Hollywood blvd. De brukar göra det för filmpremiärer och annat men nu fick man inte ens gå förbi. Annars brukar de bara stänga av så bilarna inte kan köra där. Jag ringde till Maria och sa att jag fick gå en omväg. Hon sa att trafiken utanför deras fönster var galen. Vad fasen, överallt var det massa nyhetsreporters som sprang omkring. Jag tänkte, ja det är väl någon kändis i närheten. Det var även ovanligt många helikopters i luften. Jag ringde till Cissi och bad henne att kolla på LA Times om det stod något om det. Men det fanns inget. 
När jag kom in hos Maria så skickar Linn sms som är påväg hem från skolan och skriver att busschaffören hade släppt av alla på ett annat ställe en bit ifrån deras lägenhetskomplex och hade berättat att han inte kunde åka längre ner på gatan för det var ett bombhot på Hooters. En tuttbar/hamburgerställe mitt på Hollywood Blvd. Och där gick jag förbi helt lugnt. Knasigt! Först Boston nu detta, det här landet kanske inte är fantastiskt ändå? Tryggare i långa landet falukorv iallfall. Senare på kvällen fanns den här bilden på LA Times.
Kyss
 

Vocal department Showcase

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag till skolan, fast det var söndag!
 
I min sångklass måste vi gå på två konserter och sedan skriva rapport om det. Så igår var jag på en vocal showcase på skolan. Det var med elever i högre sångklasser, både klassiskt och vanliga låtar typ pop. Jag åkte med en klasskompis som heter Erica. Hennes mamma är från Panama och hennes pappa från Mexico. Hon blev imponerad av mig när jag kunde säga på spanska att jag har en Burrito i mina byxor och att jag gillar stora brandmän. Hon är väldigt gullig och vi hade kul.
Showen höll på i ungefär en och en halv timme. Jag var förvånad över hur duktiga alla var! Det var två som jag tyckte var riktigt, riktigt bra. En svenk kille som hette Adam som sjöng Soldier med Gavin Degraw. Sedan var en den tjej som hette Jessica som sjöng operan Ave Maria. Båda var jätteduktiga och lipsill som jag är så kom det några tårar.
Efter det åkte jag hem till Linn och Maria och vi åt soppan som var kvar sen sist.
Kyss
 
 

Got screwed over

Kategori: Allmänt

I lördags skulle jag träffa den här rapparen. Joe Styles heter han.
 
Vi bestämde att vi skulle ses vid fyra utanför mig. Men en halvtimme innan ringer han och säger att han tycker att vi bara ska träffas och lära känna varandra. Då jag aldrig har varit i en studio och inte vet riktigt vad han förväntar sig så tyckte jag också att det var en bättre idè. Han hämtade mig och vi åkte till hans kompis, de satt i bilen och freestylade till några beats ett tag. Senare åkte vi till en bar, bara jag och rapparen. Eftersom han hade sagt att vi bara skulle träffas någonstans och hänga så trodde jag vi skulle ta en kaffe eller något här i närheten därför tog jag inte med mig Linn. Inne på baren börjar han snacka om att jag ska vara hans partner in crime, hans lilla lady, att han ska göra allt i sin makt för att jag ska få sjunga och att allt vi gör tillsammans stannar mellan oss. Han sätter sig närmare mig och säger att han tycker jag är fin och försöker kyssa mig. Efter ett tag blir jag sur och ber han köra hem mig. 
 
Han blir sur på mig och vi sätter oss i bilen. Jag nynnade lite låtar i bilen på vägen hem, det var allt. Sånt stolpskott. Så sliskig och äcklig människa. Alltså han är ju jätte duktigt på det han gör och har bra låtar och så men jag vill inte sjunga på hans album. Inte när han hade helt andra planer än att sjunga den kvällen. Han ska jag inte träffa igen! Lesson learned. 
Kyss

Super mario and luigi

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Paul spelat tv-spel!
 
Sov hos Maria och Linn, kom hem runt nio. Käkade frulle med Donna och Cissi. Sedan slappade jag lite, pratade med mamma och pappa. Efter det så skickade jag ett sms till Paul och vi gick för att köpa oss varsin läsk. På vägen hem började vi prata om gamla grejer vi gillade när vi var små. Nintendo kom upp och sedan säger Paul att han har ett Nintendo Wii hemma och frågar om jag skulle vilja spela lite. Oj vad kul det var! Var ett tag sen jag spelade tv-spel. Vi var ett bra team fast Paul var lite bättre än mig. 
 
Linn ringde och vi bestämde oss för att laga middag ihop. Jag gick över dit och lagade köttfärs soppa. Maria kom hem efter ett tag med en kompis från Sverige som hon precis hade hämtat på flygplatsen. Vi tjötade lite och sen gick jag hemåt runt tolv.
Kyss
 

Driving a Harley, well almost.

Kategori: Allmänt

Igår var jag i skolan som vanligt. 
 
Efter den sista klassen åkte jag hemåt med Maria, Linn och en tjej som heter Annica. Vi alla samåker. Eller Maria har bil så vi åker med henne. Annica bor på vägen hem. När vi hade släppt av Annica går vi in i en liten butik för att köpa cigaretter. Då träffar vi på Jonas Hallberg. Han som är med i juryn i svenska Top Model. Vi pratade lite med han. Han hade med sig sin lilla hund och berättade att hon var "super excited" för hon skulle flyga hem till Sverige med honom för första gången. Så söt och trevlig.
Vi bestämde oss för att ta en öl på deras balkong. Linn har köpt en moppe här. Men hon kör nästan aldrig på den för hon tycker det är lite läskigt. Det är ju nästan alltid mer än två filer här och alla kör som stollar. Det ser ut som en Vespa men den går i 110! Så när vi skulle gå och köpa öl säger Linn mest på skämt:
- Ska vi ta moppen?!
Tro fan det, vad kul svarade jag. Jag har sagt innan att vi måste åka på den. 
Maria hade redan vin hemma som hon skulle dricka så jag och Linn tog hjälmarna och gav oss iväg. Jag körde nästan hela tiden. Vi åkte, köpte öl och sedan åkte vi och hämtade mina högtalare. I affären lyckades vi lura en kille att vi körde en Harley när han frågade vad vi körde. As kul var det!
Kyss
 
 
 

Hang with me

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i skolan.
 
Min media klass var bara pa atta veckor sa nu har jag alltid hal mellan 10:50-16:15 pa mandagar och onsdagar. Ganska trist, men Donna har hal efter ett sa da brukar vi hanga. Ska nog gora lite laxor medans jag vantar.
 
Har forovrigt bestamt mig vilken lat jag ska sjunga pa mitt final i sangklassen. Det blir "Hang with me" med Robyn, fast den akustiska versionen. Tror den passar mig bra och jag tycker texten ar fin! Har precis betalat en sida pa natet for att fa noterna.. skriver ut dem i skrivande stund. Forst hade jag tank att sjunga "Grenade" med Bruno Mars men angrade mig och tog en svensk lat istallet for jag tanker att det blir mer speciellt da. Dessutom sag jag igar att det ar fyra andra i min klass som ska sjunga Bruno Mars latar. Robyn har ju varit forband till Madonna men ingen verkar anda inte veta vem det ar nar jag fragar. Ska bli kul att borja ova med var pianolarare Ron.
 
En sak till.. Matthew horde av sig sedan for er som ar intresserade. Vaknade igar natt av ett sms, han skickade whatsupp tre pa natten. Ja du jag tror att jag vet whatsupp with you iallafall. Tjejer fattar mer an vad ni killar tror. Men jag svarade inte. Om han hor av sig en till gang sa kanske jag svarar. Hah!
 
Nu ska jag ata lunch!
Kyss
 
 

Brians brother the rapper?

Kategori: Allmänt

Förra helgen när jag och Maria var ute och Erik så var vi ju på efterfest med två bröder som heter Brian och Matthew. 
 
De hade ännu en bror som kom ut och tog ett bloss med mig och Brian vid ett tillfälle. Han tittade på mina noter jag har på armen och vi började prata lite musik. Efter ett tag frågar han mig om jag spelar något instrument eller om jag kan sjunga. Lite dragen som jag är säger jag:
- Hell yes, I can sing. 
Han var tydligen en rappare. Så jag sjöng en liten truddelutt. Han frågade efter mitt nummer och sa att han skulle höra av sig om han bestämde sig för att han behövde mig.. han letar efter en tjej som kan sjunga på hans nya album.
Tänkte inte mer på det för ens i lördags när jag plötsligt har två missade samtal och ett voicemail. Det är från han. Han vill att jag ska ringa tillbaka och vi ska bestämma en dag när jag ska komma till studion och sjunga. Oh shit! På söndagen ringer han fyra gånger. När jag äntligen tar mod till mig och svarar pratar vi ett tag och han berättar att han är väldigt seriös med detta och att han tycker jag verkar "very sweet" och att han gillar min "little voice"?! Jag skrattar lite nervöst och säger att jag inte är så van vid att sjunga för folk, att jag aldrig ens har varit i en studio och att jag mest sjunger i duschen för jag tycker det är kul. Vi pratar en stund till och det ena leder till det tredje. 
 
Så nu på lördag ska jag, Linn och Maria åka till studion. Jag vet inte riktigt om jag tror på det, men jag kan ju iallafall åka dit och se det som en kul grej. Detta är ändå Hollywood, finns ju en del knäppisar här. Så därför tar jag med mig tjejerna. To be continued, sjukt kul!
Kyss
 
 

Hanging on the balcony

Kategori: Allmänt

I lördags var vi alla sega.
 
Tror att jag vaknade runt halv tre! Donna hade varit ute och svirat hon med så hon sov nästan lika länge som jag, Cissi hade dragit på sig en förkylning och var ännu i sängen när jag glev upp. Jag gjorde iordning några mackor och gick tillbaka till sängen. Kollade på Wreck it ralph. Mysig Disney film! Började kolla på Argo men tröttnade efter en stund. Tyckte den var lite långtråkigt fast det ändå hände en del. Kollade klart på den på söndagen, jo den var nog ganska bra.
 
Paul kom över en stund och hängde. Senare gick jag iväg till Linn och Maria. De hade precis kommit hem från San Francisco. De hade varit där i fyra dagar så jag hade börjat sakna dem. Vi satt hela kvällen på deras balkong. Tjötade och trivseldrack öl. Vinglade hemåt runt tre.
Kyss
 

BBQ

Kategori: Allmänt

Igår hängde jag och mina roomiesar vid poolen nästan hela dagen. 
 
Paul och några andra killar som är våra grannar kom ner och hängde med oss. På kvällen grillade vi och killarna var med sedan gick vi till dem och drack lite öl medans de spelade Fifa. Efter det var jag och Cissi ute och tog några drinkar med en utav dem på en bar i närheten. Jag är fortfarande helt bränd i pannan, nu börjar det rynka sig och jag har fått lite läderhud. Usch! Men jag hade keps på mig i solen. Vill bara att det ska fjälla bort och se normalt ut. Får väl ge det lite tid, I guess.
Kyss
 
 

My new babey

Kategori: General

Jag har köpt en ny gitarr!
 
Min gamla gitarr var för stor och ganska svår att spela på. Har fått låna en gitarr av en tjej i min sångklass som heter Marla några lektioner. Det är en gitarr med nylonsträngar istället för stål. Mycket lättare att spela på! Jag har försökt på två olika gitarraffärer, frågat om jag kan byta in den men tyvärr. Så jag satte upp lappar på skolan ihopp om att jag kunde sälja min gamla. 
Efter några dagar när jag nästan hade gett upp var det en kille som hörde av sig.
 
Gick till en gitarraffär här på gatan och pratade med en jätte trevlig gammal man som visade mig olika modeller och frågade massa. Efter ett tag så sa han:
- Okej, bara för att du är så söt och en fattig student så kan du få den för 80 dollar.
Tjoho tänkte jag. Den kostade igentligen 280! Men sedan köpte jag ett fodral, plus skatt så det blev lite dyrare än 80 dollar men jag gjorde nog en riktigt bra affär iallafall. Han gav mig också två plektrum. Så snällt. Jag älskar min nya gitarr!
Kyss
 



 
 

Awesome day at the beach

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag till Santa Monica beach med en tjej som heter Audrie.
 
Hon och jag hade mediaklassen ihop och vi hade vårt grupparbete tillsammans. Vi hade bestämt att vi skulle ses en dag nu på lovet. Vi tog bussen och hennes tre kompisar kom också. Två killar och en tjej. Vi hängde på stranden hela dagen, och som vanligt är jag helt röd i hela facet! Men jag har smörjt in mig och det börjar lägga sig. Audries mamma hade gjort mat som de hade med sig. Chips och läsk med. Vi hade en väldigt trevlig dag. Efteråt gick vi och gungade och lekte i ringarna som de har vid stranden. Gött springbreak häng helt enkelt.
Kyss
 
 

He already went home

Kategori: Allmänt

Nu har Erik åkt hem.
 
Usch det var tråkigt imorse när jag kramade honom hejdå vid hans taxi. Han åkte vid halv nio. De här två veckorna har verkligen gått fort! Men vi har haft väldigt kul och hunnit med en hel del. Jag är så glad att Erik bestämde sig att komma hit och hälsa på mig. Tacksam är jag också, över att han hyrde bilen, betalade hotellet i Vegas och inträdet på Disneyland, så himla gullig!! Han är verkligen en av mina bästa vänner och jag tycker om honom så sjukt mycket. Vi ses snart igen.
Kyss
 

Girly stuff

Kategori: Allmänt

Tidigare har jag ju skrivit om en kille som jag träffade för någon månad sen som heter Matthew.. remember?
 
Iallafall, han och jag har inte hörts på mer än tre veckor. Jag har skickat två sms men har inte fått något svar. 
Igår när jag och Erik kommer hem från shoppingen och ska gå in i lobbyn sitter här där! Helt random sitter han där i MITT lägenhetskomplex. 
Jag går fram och säger hej. Vi pratar väl ungefär i tio minuter. Han berättar att han har varit väldigt busy de sista veckorna för han har fått en ny tjänst på sitt jobb. Precis innan jag ska gå ställer han sig upp och frågar om han får krama mig. Så vi kramas hej då, han håller kvar ganska länge och han säger att det var kul att se mig och önskar mig en trevlig kväll. Sist jag var hemma hos honom så sa han att han skulle hålla fast mig så jag inte kunde flyga hem till Sverige och att vi skulle ses snart igen. Sedan gick han upp i rök? Alltså varför ska han vara så himla knepig? Kan vi inte bara träffas trivas. Jag förstår mig inte på amerikanska killar.. hm?!
Kyss
 
 
 

Party rockers

Kategori: Allmänt

I helgen har vi festat riktigt hårt. 
 
Jag, Erik, Linn och Maria. På fredagen var vi på en klubb som heter Supperclub och i lördags var vi på en annan klubb som heter Playhouse. Vi hade väldigt kul tyckte jag. Erik hade nog också kul fast han var ensam kille. Som vanligt flängde han omkring själv inne på klubbarna men det gjorde inget. Han vill alltid gå på äventyr säger han. Och äventyr fick han. Jag och Maria stod och flörtade med några snubbar utanför Supperclub och Erik ville gå och fylleäta. Så han tog mina nycklar och gav sig iväg. Jag och Maria åkte på efterfest och när jag kommer hem till Maria sådär halv sju på morgonen så ser jag på Facebook att Erik har lagt upp en bild på en tatuering! Tydligen har han träffat på några snubbar och följt med dem för att tatuera sig.
Helt tokigt! Men han tycker det är ett roligt minne iallafall. 
 
På lördagen var vi sega men vi ville ändå gå ut med tanke på att det var Eriks sista kväll här, eller ja vi hade ju söndagskvällen men flyget skulle gå ganska tidigt på måndagen. Så vi gick till Playhouse, tydligen skulle Chris Brown vara där. Jag såg han bara snabbt en gång men brydde mig inte så mycket igentligen. Var upptagen med att dansa.. 
 
På söndagen var vi bakfulla och slappade mest. Vi hann med en sväng till Beverly Center igen och Erik köpte lite grejer till sin familj och sina vänner hemma. 
Kyss
 

The happiest place on earth!

Kategori: Allmänt

Igår gjorde vi något som jag länge har velat göra och drömt om att se.
Jag, Erik och Linn åkte till Disneyland!!
 
Det var helt fantasktiskt! Jag var som en litet barn hela dagen.
Kyss
 

Check it out, real gangsters bro!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara visa två roliga bilder som får mig att tänka på mina goa storebror!
 
Han och Becca kommer snart hit, de kommer i slutet av maj! Innan jag åkte hit så berättade han att det finns stora husbilar här och att de hänger på sina bilar bak på dem och att de ser kul ut på vägen. Jag har letat efter det men inte sett några tills vi åkte till Vegas, då fick jag se det! Hah, det ser kul ut tycker jag. 
 
Sedan när jag parkerade min bil på skolan i tisdags såg jag en riktig gangster bil med skotthål i! Antar att även gangsters vill skaffa sig en utbildning?!
 
Kolla bror!
Kyss
 

Springbreak

Kategori: Allmänt

Nu har vi springbreake i skolan och det betyder en veckas lov! Tjoho!
 
Jag ska nog bara ta det lugnt och försöka spela på min gitarr. Det går faktiskt bättre nu.. på lektionen i onsdags släppte det lite och jag fattade äntligen. Så nu känns det roligare att öva hemma. I onsdags hade jag också mitt final i min mediaklass, den klassen var bara på åtta veckor så det har varit mycket plugg. Satt och skrev i tre timmar. Fick kramp i handen efter ett tag. Men nu är jag klar med den. Så skönt!
Sedan på kvällen hade jag ett midterm i min PR klass. Tror det gick hyfsat bra, hade inte pluggat så mycket till det, fokuserade mest på median. I tisdags sjöng jag min låt i musikklassen också. Den som läraren hade valt. Vet inte än vad jag fick i betyg, jag kom ihåg hela texten och hade en ganska bra pitch iallafall. Nästa låt får vara vilken vi vill.
 
Erik ska snart åka hem och det känns tråkigt som fasen! Han hyrde en bil när vi åkte till Vegas förra helgen och vi har haft den i en vecka. Väldigt lyxigt och kul att köra till skolan istället för att ta bussen. Jag älskade verkligen den bilen och önskar jag kunde ha den för alltid!
 
Det har varit mycket denna veckan så nu ser jag fram emot lite ledighet.. ha kul med Erik innan han åker på måndag.
Kyss
 
 
 
 

The following week

Kategori: Allmänt

Åh shit vilket stressat schema det har varit sen Erik kom hit.
Jag önskar att jag inte gick i skolan när han är här. Just nu har jag massa prov och plugg också. Därför har jag inte hunnit skriva en rad här, förlåt!
 
Iallafall. I tisdags var vi ute och tog några öl på Five0Four. I torsdags shoppade jag och Erik på Beverly Center, eller ja jag köpte en grej och Erik shoppade loss. Jag fick välja alla outfits!
I fredags hyrde vi en bil och begav oss till Vegas. Donna följde också med men Cissi hade massa plugg så hon hann inte. Maria och Linn kom på lördagen. Så vi träffade dem och sedan hängde vi med en kille som heter Fredrik och hans flickvän Iris som bor i samma lägenhetskomplex som oss, båda två är från Island.
Vi bodde på Hard Rock Hotel och det var ashäftigt! På lördagen var vi på världens största strippklubb Sapphire sent på natten. Jag stoppade en dollar i en strippas stringtrosa! Sedan flängde vi omkring på massa olika klubbar och barer båda dagarna, allt är lite dimmigt men vi hade sjukt kul. 
 
Helgen gick väldigt fort och måndag och tisdag har jag varit i skolan och försökt komma i fas med plugget. Men nu har jag bara en dag kvar. Imorgon har jag två stora prov. Efter det är jag ledig till måndag och Erik ska ta med mig till Disneyland på torsdag! Sjukt taggad! Sen i helgen kanske vi ska till OC eller gå ut och klubba här i Hollywood. 
 
Dagarna går så fort och jag vill hinna visa alla grejer för Erik innan han åker hem. Typ Hollywood skylten och annat. Här kommer helgen i bilder iallafall. Några är tagna med Eriks go pro kamera och några med min mobil. 
Kyss