johannawibring.blogg.se

En blogg för mina nära och kära så de kan läsa om mitt äventyr i USA.

sitcom

Kategori: Allmänt

Just det!
 
Imorgon ska jag, Donna och Jessica gå på en tv-serie inspelning! Programmet heter Mike & Molly och går på femman. Inget jag följer, har sett något avsnitt men det ska ändå bli kul att sitta i publiken på en inspelning. 
 
Men nästa vecka blir det bättre! Då ska vi nämligen gå på inspelningen av uuuh trummvirvel...
Two and a half men!
 
Shit vad kul! Det bästa är att det är gratis. Biljetter släpps veckan innan kl halv nio på morgonen så man får sitta vid datorn vid den tiden och hugga biljetterna. Vi ska alltså se Ashton Kutcher! Mumsig man! De andra skådespelarna ska också bli spännande att se. Charlie Sheen får gärna komma in och göra ett litet gästspel. 
Kyss
 
 
 
 
 
 

Study style

Kategori: Allmänt

Idag var det inte så kul i skolan.
 
Hade ett prov i business som jag hade pluggat sådär till. Det var massa frågor jag chansade på och det kändes inte särskilt bra. Jag gjorde nog inte så bra ifrån mig. Men vad fasen, bara jag får godkänt så. Hoppas!
 
Igår satt jag hos Jesper med Malin och vi skrev varsin första utkast till en ny uppsats i engelskan. Vi fick välja mellan några ämnen, sedan ska vi jämföra två grejer och skriva hur i en uppsats. Vad som gör de lika eller inte. Jag har iallafall valt att jämföra Grease och Dirty Dancing. Jag hade tänkt att det skulle ta någon timme men jag satt uppe hur länge som helst, kändes som om jag aldrig blev klar. Men vi satt och fnissade lite också. Jesper visade sin snygga plugg hjälm? hatt? whatever?
 
Just nu sitter jag också och pluggar, måste lämna i en grej i marknadsföringen imorgon. Sedan ska jag och Jessica över till 440 och se på Sons Of Ananrchy som slutade så himla deppigt förra veckan. Hoppas verkligen att det löser sig! (Jag vet att det inte är på riktigt, men ändå)...
 
Jag saknar er hemma! Önskar att jag inte var så långt bort, vill pussa på min familj!
Kyss
 

despicable me

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag ganska pigg för en gång skull. Var liksom taggad på dagen.
Gick in i badrummet och försökte mig på en ny rosett frisyr. Den blev ändå ganska bra!
 
Jessica och jag åkte tillbaka till Target. Trevlig liten tripp! Jag köpte äntligen en dammsugare. När vi kom hem skulle jag börja dammsuga. Jag skulle sätta ihop den men upptäckte att jag behövde en skruvmejsel. Vi har en men den har tydligen rymt från lägenheten. Jag letade som en tok utan resultat! 
 
Så jag testade att tejpa ihop den med maskeringstejp istället. Det gick sådär. Det gick väl att dammsuga, men en del på dammsugaren satt inte riktigt fast så nästan allt jag sög upp flög ut igen.
 
Jag är inte arg på dig skruvmejseln, bara besviken. Snälla kom hem igen.
Köpte också en ganska skojig Halloween skylt.
 
Sedan har jag gjort allt annat än pluggat. Dumma mig. Men nu är det rent och fint! Av någon konstig anledning så var det alltid tiptop städat i lägenheten vid tentatider när jag pluggade hemma.
 
Vi har det mysigt nu i vårt rum jag, Donna och Jessica. 
 
Imorgon har jag en lektion i skolan och efter det MÅSTE jag plugga!
Kyss
 
 

lack of vacuum cleaner

Kategori: Allmänt

Det blev ingen dammsugare igår.
 
Trist för ett städfreak som mig men vi var lite oense om vilken osv. 
Så vi får se hur det blir med den saken. Känns liksom som att man behöver en dammsugare om det ska bli rent här. Ska nog smygköpa en egen. Sedan ska jag gå loss med den här som aldrig förr!
 
När jag, Jessica och Donna kom hem var vi sega och slappade en stund. Sedan började vi att dricka öl. Donna gick iväg till några killar som bor på sjunde våningen och skulle dricka med dem. Det var meningen att vi skulle komma dit senare också. Efter en stund kom Jepser hit, han som bor i 440. Jesper och Jessica är rockers båda två så vi tjötade och lyssnade på glamrock, härligt!
Vi hade så trevligt så när vi hade tänkt att gå upp till de andra skickade de sms om att de skulle ut. Vi började disskutera om vilket ställe vi skulle till. Vi tog en taxi ner till shopping-gatan där det finns barer. De vi provade på skulle precis stänga och vi fick inte ens gå in och ta en öl. Så vi åkte hem igen. 
 
Vi gick över till Jesper och drack några öl till. Jessica somnade på golvet men jag och Jesper satt i soffan och lyssade på musik, tittade på skojiga klipp på tuben, pratade om livets mening och tittade på en halv film. Klockan sju trillade vi hemåt. 
 
Så idag har jag mest sovit. Det har varit skönt, jag gillar ju det!
På kvällen gick jag, Donna och Jessica till en liten thai restaurang i närheten. De har god och billig mat. Efter det kom jag hem och ville städa. Jag får sånna städryck ibland, misstänker att jag tar efter min ordningsamma mamma.
Jag rensade ut kylskåpet, rengjorde alla hyllor, slängde alla sopor, plockade undan i köket och svabbade balkong golvet.
 
Imorgon ska jag städa mer.. Plus att jag har 46268846226 läxor att stå i!
 
Nu ska jag sova för klockan är alldeles för mycket!
Kyss
 
 

Bon voyage!

Kategori: Allmänt

Oj oj.. Nu var det ett tag sen jag skrev.
 
Men efter flytten med Jessica har jag varit i skolan och gjort vardagliga tråkiga grejer. 
 
Fast igår hände något skojigt i min ena klass. Det var ett spanskt filmteam som ville filma oss. De skulle filma en informationsfilm om internationella studenter på Santa Monica College och vår klass hade blivit utvald. Så när vi hade föreläsning gick det runt en man med filmkamera på oss. Nu kanske jag dyker upp i både fransk och spansk tv! Håll utkik efter mitt nylle om ni befinner er i de länderna.
 
Man kunde välja att bli intervjuad också. Jag kände inte för det, men David min roomie blev intervjuad av filmteamet i ett annat rum.
 
Idag åker Carro hem! Vi ska ha en avskedsmiddag för henne senare ikväll. Hennes flyg går halv 12 på natten. 
 
Snart ska jag och Jessica iväg till Target. Det är typ Rusta här. Ska se om Jessica kan lämna tillbaka några grejer och kanske fynda något till lägenheten. Dammsugare? Papperskorg i köket? Visp? Fler tallrikar? Listan goes on and on.. 
Kyss

Movers

Kategori: Allmänt

Igår hyrde jag och Jessica en bil.
 
Vi skulle ha den till hennes grejer, för er som har missat har hon flyttat in hos oss. Vi hyrde en stor minivan och åkte ner till hennes lägenhet. Shit vad grejer Jessica hade!
 
Nu har halva tiden gått här och jag tror att ingen tänker på hur mycket man faktiskt ha samlat på sig. Jag kommer aldrig kunna flyga hem med allt mitt stuff.
 
Det var bara hon och jag för ingen annan vi frågade om hjälp kunde ställa upp. Men vi är vikingar båda två.
Ingen organiserad packning direkt. Det slutade med att vi klämde in madrassen ovanpå allt. Kaos i bagaget!
 
Vi åkte till Youghurtland och firade att vi har blivit roomiesar innan vå styrde åket hem till mig/oss. Yogurtland är ett ställe som har frusen youghurt. Man får ta en kopp och fylla den själv med vilka sorter man vill ha, sedan finns det massa olika frukter och toppings att lägga uppepå.
Jag åt mango, forrestfruit med jordgubbar, vit choklad och strössel. Väldigt mumsigt!
 
Vi kom hem till lägenheten och haffade David som kom gående från skolan. Litet gull som han är hjälpte han oss med Jessicas saker. Just nu är det lite mycket i vårt sovrum men det kommer bara vara så fram tills fredagkväll. Sedan flyger Carro hem. Känns tråkigt att hon ska lämna oss!!
 
Efter att ha burit på alla grejer var vi väldigt trötta. Jag pluggade, sen gick jag och la mig.
 
Nu ska jag plugga fram till kl tio ikväll för efter tio är det dags för veckans SOA!
Kyss
 
 
 

Visits from Newport

Kategori: Allmänt

Igår kom Stina hit över dagen och hälsade på!
 
Det var lite strul när hon skulle komma hit bara. De hade stängt av motorvägen för att spela in the Hangover 3! Så det tog längre tid än väntat, men hon kom fram tillslut och jag kunde sova längre. 
 
Det var inte så soligt igår, ganska varmt men inte svettigt. Vi åkte till the Grove som är ett ute shoppingcenter, där det finns en matmarknad men massa färska råvaror också. Tyvärr hade jag glömt att ladda mitt batterie i kameran så jag kunde inte ta mer än två bilder, det var lite trist!
 
Vi strosade omkring, kikade på kläder, åt på Cheesecake Factory och drack Chai latte. Sedan åkte vi hem till mig, satt i soffan och tjötade. Så nu har hon sett vår lägenhet och träffat mina rommies. Det var väldigt kul att hon var här och hela dagen var mysig!
Kyss
 
 
 
 
 

81

Kategori: Allmänt

Idag fyller min mormor år. 
 
Grattis till dig fina mormor!
 
Jag saknar att klämma på din goa mjuka hud.
Hon har precis genomgått en stor hjärtoperation så hon ligger på sjukhus fortfarande. Jag har suttit som på nålar ett tag. Jobbigt att vara på andra sida jordklotet när människor man älskar är sjuka. Men hon är en envis, pigg och stark gammal dam så det ser ut som om att hon kommer repa sig bra!
 
Kämpa på mormor, jag tänker på dig.
 

Change of roomie

Kategori: Allmänt

På måndagen skulle jag och Donna lämna tillbaka bilen som vi hade till Vegas. 
 
Vi slutade tidigt båda två så vi hann åka en sväng innan. Jag gick hem och hämtade bilen sen hämtade jag Donna i skolan. Sedan körde vi mot Redondo Beach och Manhattan/Hermosa Beach. Goa strandstäder med äkta surfkultur. Det var jättemysigt! Det är även där de spelar in mycket av serien O.C. 
 
I veckan har jag inte gjort så mycket, känns som dessa skoldagar flög förbi. Jag har försökt ta igen sömn från Vegas utan resultat. 
Nu är det redan torsdag och jag har inga mer lektioner denna veckan. Fast plugga måste jag ju förstås. 
 
Tyvärr så kommer en av våra roomie att flytta ifrån oss. Hon känner att det här är inte riktigt hennes grej och att hon trodde skolan skulle vara annorlunda. Hon har haft fyra svåra kurser och pluggat som en stolle. Tråkigt att hon ska åka hem tycker vi andra men det är ju hennes beslut och det är bättre att hon gör saker hon trivs med. 
 
Istället ska Jessica som jag bodde med vid Venice första veckan flytta in hos oss. Tjoho vad kul! Hon och jag trivs jättebra ihop och är lite lika på ett sätt. Så det ska bli kul att bo med henne. Jessica kommer börja flytta in på lördag eller söndag. Det beror på när den andra personen som ska flytta in i hennes ställe börjar flytta in sina grejer i den lägenheten hon bor i nu.
Kyss
 
 
 
 
 
 

Mistake

Kategori: Allmänt

Oh no!
 
Såg nu att inläggen kommer ju givetvis med det sista först. Tänkte inte på det.
 
Men ni får antingen läsa dagarna i Vegas baklänges eller börja läsa längre ner... 
Kyss

Viva las Vegas vol. 3

Kategori: Allmänt

SÖNDAG:
 
Morgonen där efter gick vi upp vid halv 11, gjorde oss iordning oss och checkade ut. Florence hade inte sett så mycket på lördagen med tanke på att hon inte var så pigg på lördagen. Så vi parkerade bilen, strosade runt och åt lunch. Vi hann även se det Wedding chapel de gifter sig i, i filmen the Hangover.
 
Sedan styrde vi hemåt. På hemvägen var jag så trött så jag råkade köra mot rött! Men det var ingen större fara, det gick så fort och de andra bilarna hade inte ens börjat köra. 
 
Är verkligen lycklig över att jag har upplevt Vegas, kommer kunna leva på det länge.
Vegas baby, Vegas I loved it.
Kyss
 

Viva las Vegas vol. 2

Kategori: Allmänt

LÖRDAG:
 
Vi vaknade runt elva dagen efter. Donna och Cicci gick iväg till ett poolparty. Florence vaknade jätteförkyld med feber. Så himla typiskt! Hon stannade kvar på rummet och vilade upp sig. 
 
Jag och Carro gick omkring in i olika casinon, butiker, barer och tittade på allt roligt. Vi åt lunch på ett casino som hade en himmel målat i hela taket. Jättefränt! De hade små restauranger inne i casinot som liknade Paris. Det kändes verkligen som om man satt på en uteservering en kväll i Frankrike. De hade till och med gatlycktor. Utanför var det strålande sol och 30 grader.
 
Vi var inne på Caesars Palace, vilket ställe! Det är ju även där de spelar in filmen the Hangover. Vattenshowen utanför var också helt galen. 
 
På kvällen gjorde vi oss iordning för ännu en utekväll. Donna och Cicci hade blivit inbjudna av en kille från poolpartyt till ett ställe som hette Tryst. Efter Tryst skulle vi vidare till en annan klubb som hette XS. Båda klubbarna var smockade och det var super coola ställen! Återigen blev vi bjudna till olika bord och hade väldigt kul.
 
När jag hade mina nya skor i fredags fick jag skoskav. Men de är så snygga så jag ville ha dem på lördagen också, jag kan nog stå ut tänkte jag. Klockan halv tre stod jag på klubben och nästan grät. Jag hade så ont så jag gav upp och tog en taxi hem. Mina ben skakade när jag kom upp på hotellrummet. 
Jag tyckte det var lite läskigt att vara på rummet själv så jag stannade uppe till de andra trillade in runt halv fem. Vi gick och åt sen somnade vi gott...
 
Tyvärr blev vissa bilder väldigt suddiga, min kamera kanske inte klarade av trycket?!
 
 
 

Viva las Vegas!

Kategori: Allmänt

Så okej. Jag har haft den roligaste helgen någonsin!
Det här inlägget skulle bli hur långt som helst så jag har delat upp det.
FREDAG:
 
Det började med att jag och Donna gick iväg och hyrde en bil på fredagen. De hade ett helgerbjudande på mellanstora bilar, så vi fick en snyggare och bättre bil än förra gången. 
 
Sedan hämtade vi de andra. Det var jag, Donna, Florence, Cicci och Carro. Det är bara jag och Donna som har körkort av tjejerna så vi hade bestämt att köra halva vägen var. Jag tycker det är himla kul att köra bil här så det gör inget alls!
 
Vi stannade och åt på en amerikanskt diner. Där kommer vi fem blonda tjejer in på matstället. Det sitter en man och dricker öl i baren, han har inga tänder och ser ut som en gammal officer i militärjacka. Sen var det en man i köket och en servitör. Inga mer. Men maten var ganska god och alla var trevliga. 
 
När himlen längre bort var upplyst och man kunde skymta allt neon skrek vi högt i bilen! Det var verkligen jätte häftigt att komma till Vegas på kvällen.
 
Hotellet hette Flamingo och var helt sjukt stort! Vi bodde på 24e våningen! På nedre våningen fanns det massa butiker och restauranger, casino och klubbar.
 
Vi checkade in och snyggade till oss på kvällen. Vi tog hissen ner och kändes oss redo för en utekväll. Vi fick så galet mycket uppmärksamhet hela helgen, utan att skryta eller överdriva var det nog nästan alla som vände sig om när det gick förbi fem blonda tjejer på raken. Uppklädda, i högklackat och sminkade. Det kändes som om vi var kändisar.
 
På vägen träffade vi på en kille som fixade in oss gratis på ett ställe som hette Hyde. Vi var där en stund, sedan gick vi vidare till en lounge bar. Jag, Florence och Carro ville vidare och dansa. Donna och Cecilia stannade kvar medans vi gick tillbaka och rockade på Hyde.
Vi blev inbjuda till tre olika VIP bord. Ett bord var en svensexa, killen som skulle gifta sig hade redan däckat på hotellrummet berättade de andra. Vi blev bjuda på drinkar och hade svinkul. Florence gick hem runt halv fyra. Jag och Carro stannade till fem.
 
Vi gick tillbaka till hotellet åt fyllemat. Efteråt spelade vi på enarmade banditer till sju på morgonen!
Jag lyckades vinna några dollar men spelade bort dem lika fort. Så ingen storvinst tyvärr..
 
 

Worn out

Kategori: Allmänt

Jag tog inte med min dator till Vegas som jag hade planerat.
Pallade inte släpa med den. Dessutom hade jag inte hunnit blogga.
 
Just nu är jag sjukt sliten. Det var det värt!
Ska försöka att komma tillbaka verkligheten och plugget efter denna vilda helg. 
 
Imorgon lovar jag att skriva och lägga upp bilder.
Kyss
 
 
 
 

Busy, busy!

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft skola som vanligt. Sedan har jag flängt omkring nästan hela dagen.
Kom precis hem från min broadcasting advertisment klass. Lika roligt som vanligt.
 
Läraren visade oss en grej idag som jag aldrig har sett innan. En smart grej i FedEx loggan. 
Ser ni pilen mellan e och x? Symboliserar att det är snabba snubbar som jobbar, ja typ. 
 
 
I engelskan lämnade jag in min sista uppsats om skoluniformer. Hoppas att jag får bra betyg på den nu!
I businessen för några veckor sen fick vi en uppgift som gick ut på att vi skulle hitta en nyhet i tidningen. Vi skulle skriva en sammanfattning, varför vi tyckte att den passade in med det vi har lärt oss hitills och övriga kommentarer. Idag fick vi tillbaka den. Gissa vad jag fick? 10 av 10! Tjoho, vad lycklig jag blev. Grattis till mig!
 
Idag efter de första två lektionerna gick jag hem och åt lunch. Sedan gav jag, Donna, Carro och Florence ner till shopping-gatan. Carro och Florence tog sina cyklar ner, jag och Donna tog bussen. Vi skulle precis gå in på H&M när donna säger till mig:
 
Johanna, såg du precis Danny?
 
Jag tittar på henne och svarar:
Nej? Eller va?
 
Vi tittar båda åt hans håll och Donnna visar mig. Där gick Danny Saucedo på gatan i Santa Monica som ingenting. Vi gick in på H&M och stod där och smög. Sedan gick vi ut igen och gick efter han. Fegis som jag är vågade jag inte gå fram och prata men det vågade Donna. Hon gick fram och pratade med honom en stund, sen tog de en bild ihop. Skojigt! Han hade gul t-shirt och gula basket shorts, på huvudet en mössa och ganska fula glasögon. Dessutom var han jätte kort! 
 
Jag köpte ett par skor som det var 50% på och sen 30% på det. Shit de kostade BARA 12 dollar.
 
Imorgon ska vi gå och hyra en bil på morgonen sedan vänta på att Florence slutar skolan.
And then we're off to Vegas! Vegas baby!.. nu smäller det.
Kyss
 
 
 
 

happy birthday for the third time

Kategori: Allmänt

Igår fyllde Carro år. Grattis till henne på 21-års dagen! 
 
Nu har vi firat både Haider, Donna och Carro. Bara jag och David kvar. Men jag vet inte om jag vill fylla år. Här anses jag ju lite som en gamling. Alla andra är yngre än mig!
 
Jag, Carro och Florence åt på restaurang igår kväll och firade henne. Sedan åt vi tårta här hemma.
 
Jag har nästan inte gjort någonting sen sist jag skrev. Bara varit i skolan och sovit en massa... Jag är så jäkla trött hela tiden! Som en zombie på veckorna. Kan ju kanske bero på att jag är uppe till halv två måndag, tisdag, onsdag och torsdag varje kväll och går upp halv åtta. Skärpning på mig!
 
Jag och Donna lagade en mangokyckling gryta nu ikväll. Mumsigt!
 
Nu måste jag sätta mig med plugget innan det blir för sent.
Kyss
 

Sunday slacker

Kategori: Allmänt

Jag taggade till sen i lördags runt tio och tog bussen ner för att möta upp Jessica och hennes roomie Emelie.
 
Vi åt burgare och sedan gick vi på bio. Vi såg en film som heter Pitch Perfect. En såndäringa chick flick, men det var rolig ändå. Den handlar om en tjej som går med i en acapella grupp i sin skola. Lite likt Glee. Skön feelgood film men inget jag skulle vilja ha i hyllan.
 
Jag kom hem från Jessica och co klockan två. Då var det ingen hemma, kändes konstigt. Alla var på sina egna håll. Jag hade tänkt att gå och lägga mig men sen började jag kolla på Magic Mike. Satan i gatan vilken sexig film! Den var bra men jag tyckte slutet var lite tråkigt. Så klockan blev väl halv fem innan jag somnade!
 
På söndagen gjorde jag inget alls förrens på kvällen. Vi grillade igen. Det var jag, Malin, Malins syster Fia och hennes kompis Olivia som är här och hälsar på. Cecilia, Rasmus, Emil, Tim, Jesper, Pontus, Donna och norskan Elisabeth. Jag tyckte det var trevligare än i fredags, igår var vi inte så många så det var mysigare. 
 
Efter grillningen gick vi upp för att titta på en film med 440. Vi orkar inte säga deras namn hela tiden så vi kallar dem 440.
Usch det skulle jag inte ha gjort! De ska alltid titta på skräckfilm. Först tänkte jag att skulle gå men efter att jag hade tittat tio minuter vågade jag inte gå hem själv i korridoren. 
 
Idag på min lektion hade jag svårt att hålla ögonen öppna för jag har inte vågat sova inatt. Riktigt läskig film!
Se den inte.
 
Nu ska jag nog sova middag, sen plugga.
Kyss
 
 
 
 
 

Happy Birthday!

Kategori: Allmänt

Igår var det Donnas födelsedag.
 
Vi firade henne med att grilla nere vid poolen. Alla svenskar här på Plaza var nästan med så vi var en del. Jessica, en norsk kompis till Donna och några av hennes klasskompisar var också med. Jag var inte så mycket på partyhumör i början men det vända senare på kvällen. 
 
Efter grillningen var vi uppe hos 440 och fortsatte förfesta. Vi hade tänkt att ta med Donna ut på strippklubb men det var så trevligt så vi glömde helt bort tiden. När vi frågade Donna sa hon att hon ville stanna hemma. 
 
Så jag, Jessica, Florence och Florence två kompisar åkte till Venice till en gata som heter Main där det finns massa klubbar. Vi var först på ett ställe som heter Circel bar. När vi stannade med taxin utanför såg vi att det var en lång kö. Den ena tjejen som var med oss gick fram till vakten och sa:
Hi, we are five Swedish girls.
Vakten tittade på oss och sa:
Jaha okej, välkomna.
 
Haha! Det var ganska litet och trångt så man kunde inte riktigt dansa eller gå någonstans. Så vi gick vidare till ett annat ställe som hette Main. Oj vad kul jag hade! De spelade nästan bara RnB så jag och Florence gick loss som stollar på dansgolvet. Har nog hittat min nya festkompis!
 
Idag har jag varit hemma. Städat undan lite och sovit. Var uppe sent och efterfestade så jag har inte fått så mycket sömn. 
 
Just nu sitter jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Orkar verkligen inte att gå ut och festa! Samtidigt känns det lite trist att sitta inne en lördagskväll. Jessica och hennes ena roomie kanske skulle gå på en sen bio, kan hända att jag hänger med.
Kyss
 

Run, Forrest, run!

Kategori: Allmänt

Idag har det faktiskt varit lite kallt här!
 
Eller ja, kallt och kallt men på morgonen var det ca 17 grader. Det är kallt för att vara här. Så idag för första gången har jag haft min blommiga jacka på mig.
 
Tills dagens engelska lektion skulle vi har skrivit vårt andra utkast på vår uppsats. Den första uppsatsen var ju den jag skrev om skoluniformer. Två elever, vår lärare har läst första och alla har gett feeback på hur den kan bli bättre. Så igår satt jag och "rättade" min och la till lite.
Ställer klockan, går upp tidigare för att hinna skriva ut i skolan (vårt bläck är slut).
När jag kommer in på lektionen säger läraren att vi ska göra samma sak igen, läsa varandras och ha båda uppsatserna brevid varandra så vi kan jämföra. Jag öppnar min väska och ser att jag har glömt mitt block där den första uppsatsen låg! Dessutom har jag inget att antecka på till min business klass. Katastrof!
 
Jag går fram och pratar med läraren och han säger att jag måste ge den till honom innan dagen är slut för annars kommer han sänka mitt betyg. Då jag bara har ca 40 min på mig tills den andra klassen börjar fick jag nästan springa mellan skolan och lägenheten för att hämta mitt block. Snacka om att jag var svettig när jag stressade in och satte mig i business klassen.
 
Men jag hann iallafall! Efter lektionen gick jag och lämnade båda mina uppsatser på lärarens kontor. 
 
En rolig sak som jag upptäckte igår när jag köpte en flaska vatten är att det står att vattnet inte innehåller något fett, haha. Dessa Amerikaner!
 
Nu har jag helg!
Kyss
 
 
 
 

One good and one bad

Kategori: Allmänt

Från klockan åtta ikväll har jag försökt streama veckans avsnitt av Sons of Anarchy.
 
Och nu är klockan halv ett på natten och jag har fortfarande inte sett de sista tio minuterna. Gah! Jag är ingen hejare på att ladda ner så därför vill jag inte göra det. Är rädd att få någon skit på datorn. Dessutom måste man väl ladda ner olika players och sådant?! Bad.
 
Efter skolan gick jag och Sofia, en tjej i min business klass hem till mig och lagade mat. Sedan somnade vi båda i soffan fast vi skulle plugga. Men vi vaknade till och hann plugga en del innan hon åkte hem. Har tydligen tenta i business nästa tisdag. Vi ska träffas i helgen också, då lär vi vara mer utvilade. 
 
Ikväll har jag, Donna, Carro, Cecilia och Florence bokat vår resa till Vegas!! Tjoho vad skojigt! Huvudanledningen till att vi åker är för att fira Donna och Carro som fyller år nu i veckan. Vi åker nästa helg. Är galet taggad men samtidigt lite nervös. Tänker mig att det kommer vara som CSI Las Vegas. Massa stringtrosor, poolpartyn och trimmade kroppar överallt. Men det blir var man gör det till! Jag ska röka cigarr, satsa allt på röd nr 20 och stoppa dollar i "dansarnas" trosor. 
 
Nu ska jag se om avsnittet har laddat klart så jag inte behöver sitta uppe hela natten. Har ju trots allt skola imorgon. 
Kyss
 
 
 
 

Still red

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande röd i ansiktet och det gör fortfarande ont! Fasen, hoppas att det är bättre imorgon. 
 
Idag har jag inte gjort något särskillt. Bara varit hemma. Gjort lite läxor, slappat, tittat på de två sista avsnitten av Seinfeld. Så nu har jag sett alla nio säsonger. Inte här utan jag började titta hemma i Sverige för längesen. 
 
När jag åkte hit trodde jag inte att jag kunde använda min Spotify så jag gav mitt lösen till både pappa, Jonas och Becca. Julle har delat spotify med mig länge. Men när jag kom hit upptäckte jag att den funkar precis som vanligt. Så jag laddade ner appen på Donnas iphone så jag kan låna den och lyssna när jag går till gymmet. Så nu är det lite smockat på min Spotify. Idag såg jag att två nya spellistor hade lagts till, en som hette Mullsjö Hotell. Haha! Så kul, Becca och hennes jobbakompisar lyssnar. Men det funkar ju bra än så länge. Det beror nog på tidskillnaden. Bara det att offline listorna tas bort hela tiden. Spotify skickar ut medd. om att kontot används på fler än tre enheter och då går det tydligen inte?
 
Anyhow. Tänkte lägga upp lite hus från bussturen i lördags. Enjoy! Kyss
 
Steven Spielbergs hus där även scenen i Charlies Angels spelades in när Drew Barrymore hoppar ut genom fönstret. 
 
Adam Sandlers hus
 
Jennifer Aniston
 
George Clooney
 
Katey Perry
 
Kim Kardashian och Kanye West
 
Lady Gaga
 
Johnny Depp
 
Playboy Mansion
 
Madonna
 
Huset från serien Fresh Prince in Bel Air

Hello tomato!

Kategori: Allmänt

Igår efter att Jessica hade kommit hit så gick jag, Carro, Jessica och Florence upp till Florence och tittade på film. Det blev ganska sent, vi började titta vid halv ett. Så när alla låg och slumrade i soffan stängde vi av. Ingen idè att titta när nästan alla sov. 
 
Donnas kompis Sofie skulle sova här. Vi alla har 90 sängar så det blir ju ganska trångt att sova två i samma säng. Jag och Jessica hade pratat om sola på stranden på söndagen (idag) så jag tyckte att det var bättre att jag följde hem till Jessica och sov där istället. Jag skulle komma upp i tid till stranden och Sofie slapp trängas med Donna. En win-win situation helt enkelt! 
 
Så vi tog bussen hem till henne vid tre på natten. Jessica bor bara fem gator från stranden. Hon väckte mig idag vid halv 11. Inte särskillt tidigt igentligen men vi hade ju somnat vid fyra ungefär. Hade jag sovit hemma hade jag snoozat i flera timmar och aldrig kommit iväg. Jag är ingen "morgon" människa direkt. 
 
Jessicas roomiesar har köpt varsin hundvalp. Det var så söta så jag fick ont i hjärtat! Gossade med dem på morgonen innan vi gick ner på stranden. Emelie som är Jessicas ena roomie var också med. Vi badade men vågorna var nästan för stora, flängde omkring som en vante i vattnet och fick halva stranden i min bikini! Vi köpte färsk mango och smaskade på. Jag råkade somna till när vi låg där, vaknade och kände hur mitt ansikte brann! Det är nog det värsta jag har bränt mig hittills. 
Jag vet inte om jag har legat på sidan eller om solen tog bättre där men jag är röd på hela min vänstra kropp! Ser ut som en tomat i hela ansiktet. Jag hoppas att det lägger sig tills imorgon när jag ska till skolan. 
 
Nu ska jag läsa lite läxa, sen sova.
Kyss